• Methandienone mellékhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3hónapja elkezdtem konditerembe járni és elkezdtem szedni a methandienone 10 mg tablettat, mellemnél növőgörcs (mellnagyobbodás) és merevedési zavar alakult ki. Mit tudnék rá szedni, hogy elmúljon?

        WEBBeteg szakértő válasza a izomnövekedés témában

        Kedves kérdező!

        Ne szedje ezt a készítményt. Az izomnövekedést sokkal egészségesebb természetes úton, gyógyszerek nélkül elérni.

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-07-30 14:52:52; Megválaszolva: 2009. július 30., 14:52

        Tudjon meg többet: izomnövekedés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! 2009-ben voltam belgyógyászaton mivel sokszor (naponta egyszer) úgy éreztem, mintha szívem megakadna, egy-egy nagyobbat ütne. Akkor csináltak EKG-t és vérvételt, s úgy vélték idegesség miatt van mindez. A tünetek el is...
        Tisztelt Dr Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy sportolás után közvetlenül készített EKG vizsgálaton kimutatták,hogy kamrai extraszisztólém van.Az EKG-t azért csináltattam mert futás után a következő tüneteket...
        T. Szakértő! Rendszeresen fogyasztok őrölt fahéjat kávéban, vagy teában. A neten azt olvastam róla, hogy a ceyloni fahéjban sokkal kevesebb káros anyag (kumarin) van, mint a kínai, indonéziai, vietnami fajtában. Viszont máshol azt írták,...
        Jó napot! Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha a brokkolit nyersen fogyasztom egész évben, miuán leöblîtettem, hogy a bennelévő vitaminok és rákellenes anyagok megmaradjanak, szervezetbe bekerüljenek, nem e lesz probléma a k vitamin miatt,...
        Kedves Doktorno, Csak azert irok, mert szeretnem megosztani Onnel a tapasztalatomat. Gyermekkoromtol kezdve (10 ev) folyamatosan voltak extrasystoleim, idonkent tobb 10, aztan hetekig semmi. Holter vizsgalat es sziv UH utan ugyan kiderult a mitralis...
        Üdvözletem! Cirka 5 éve szedek magasvérnyomásra gyógyszereket! Teljesen jól be is ãllt a vérnyomásom! Sajnos túlsúlyos vagyok nem is kicsit! 190 magas vagyok es 135 kiló, ugy döntöttem hogy elmegyek edzeni konditerembe és kicsit helyre hozom...
        T. Doktornő A tegnapi magas koleszterinszintemhez szólva koleszterin 6,85 HDL koleszterin 1,89 Non-HDL koleszterin 4,96 Triglicerid 1,69 A többi vérkép mind értéken belül van, csak a koleszterin magas. A Letrozol nem okozhatja?
        Tisztelt Doktornő! 30 éve dohányzom, 59 éves vagyok. Féléve volt kétszer katéterezésem, egyszer sztent beültetéssel. Inzulinnal kezelt cukor beteg vagyok több, mint húsz éve. Néhány hónapig ezt követően nem dohányoztam, de most újra...
        Jó estét! Szeretném tudni, hogy lehet e minden nap tojás fogyasztani ( 1 db tojás sárga és 4- 5 tojás fehérje reggel és este)? Valamint szeretném tudni, hogy a bennük található nitrát mérgek miatt lehet e zöldségeket, gyümölcsöket...
        Kedves Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet magas a koleszterinem? 50 éves nő vagyok, 3,5 éve nem menstruálok, 165cm magas 56 kg. 3,5 éve volt egy melldaganatom, kétszer operáltak, kemó, sugár, most pedig Letrozolt szedek 2,5...
        Kedves Dóra, Köszönöm a válaszát. Valószínű rossz helyre tettem a hangsúlyt, nem az eredményt hiányolom, hanem az edzőm szerint is indokolatlanul magas pulzus az, ami aggasztott,illetve az, hogy nem volt összefüggésben azzal, hogy...
        Tisztelt Doktornő, 40 éves vékony testalkatú aktív mozgású férfi vagyok. 20 éves korom óta a súlyom 66-67kg, ez soha nem változott. Ezzel én meg is lennék elégedve ha nem lennék 180 cm magas. Ebben a fórumban az emberek általában az...
        érdeklödnék mitöl tudnék hizni mivel csak 47 kg vagyok?
        Kedves Irinyi-Barta Tünde! 172 cm magas, 55 kg-os, 22 éves nő vagyok. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy bármivel próbálkozom, nem tudok hízni, pedig nagyon szeretnék! Normálisan táplálkozom, sőt néha meg is jegyzik, hogy bírok ennyit...
        Üdvözlöm! Az volna a kérdésem, hogy a vitamin tablettákat túl lehet-e adagolni? Eurovit tablettát szedek (egyetemista életbe nem mindig fér bele a sok gyümölcs zöldség fogyasztás, és így könnyebb szinten tartani). Emelett folyamatosan...
        Kedves Doktornő, Nagyon sokat szoktam tanulni, gyakran késő este is, de kávét nem fogyasztok. Viszont fekete teából hajlamos vagyok sokat inni. Hány filternyi a naponta ajánlott mennyiség? Mi az, ami már egészségtelen? Válaszát előre is...
        Tisztelt Doktornő! Fogyasztom a tibeti gombából készült kefirt.Az interneten olvastam hogy 20 nap után 10 nap szünetet kell tartani.Azt szeretném kérdezni hogy miért? A másik kérdésem hogy miért tilos a kura alatt az alkoholfogyaztás. Néha...
        Kedves Doktornő! Már többször írtam Önnek korábban mellkasi szorítás, fájdalom témában. Háromnegyed éve abbahagytam a 22 éve tartó aktív sportolást, mert szorított a mellkasom és féltem. 5 kardiológus vizsgált meg, azt mondták rendben...
        Tisztelt Doktornő! Nemrégiben végzett laboreredmények alapján az orvosom azt javasolta, hogy figyeljek oda a májamra, nem vészesen, de eltértek az értékek a normálistól. Gyógyszereket nem szoktam szedni, odafigyelek az adalékanyagokra is,...
        Tisztelt Doktornő! A fiam 8 éves,6 és fél éve cukorbeteg és lassan 1 éve diétázunk a glutén miatt is. Sajnos mikor cukorbeteg lett utána folyamatosan hagyott el sok ételt. Mára ott tartunk,hogy pár dolgot eszik csak meg. Sok mindent...