• Baba ágy (szivacs)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Melyik szivacsot használjam a baba ágyba a puhát vagy a keményet ami tengeri fűből van.Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a ágyszivacs témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kemény szivacs javasolt, mert jót tesz a baba gerincének, a mozgásfejlődésének, tekintve, hogy egy keményebb szivacson könnyebben megfordul majd, mint egy puhán, plusz a puha szivacs azért sem javasolt, mert a bölcsőhalál esetében kimutatták, hogy ennek is szerepe lehet áttételesen ebben a kórképben.

        Tisztelettel: 

         Dr. Balogh Andrea  gyermekorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-03 14:49:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: