• Tanács

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr!

        Nekem olyan problémám lenne hogy már egy ideje elégedetlen vagyok a súllyommal, nem érzem jól magamat,túl vékonynak találom magam!Én egy 15 éves lány vagyok 165cm vagyok és 47kg tudnának nekem segíteni olyasmiben hogyan hízhatnék egy kicsit?

        Válaszukat előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező!
         
        A soványság hátterét ugyanúgy érdemes tisztázni, mint az elhízásét. Több kérdést is meg kell ilyenkor válaszolni. Mióta sovány? Fogyott-e az elmúlt hónapokban, ha igen, ez jelentős volt-e? Van-e étvágya? Van-e bármilyen panasz vagy tünet? stb.
        Javaslom, hogy keressen fel a háziorvosát, aki az ilyenkor szükséges vizsgálatokat elvégzi.
        A kiegyensúlyozott változatos étrend és a rendszeres testmozgás hozza meg az eredményt, ha a háttérben szervi  ok nincsen.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 22:02:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: