• Étkezési probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nincs problémám a súlyommal.56kg 166 cm és 17 éves lány vagyok.sokszor megesett már h nem voltam éhes és egész nap nem ettem de semmi bajom nem volt sose.most viszont már 3 és fél napja nem ettem többet egy fél pirítósnál és 2 virslinél.egyszerűen nem voltam éhes, amikor meg elővettem az ételt h eszek nem bírtam egy falatnál többet megenni de nem értem mért.Az éjszaka és napközben is rosszul lettem, ilyenkor ziháltam elzsibbadtak a karjaim és nagyon szédültem.a fülem sípol és mindig fáradt vagyok.lehet ez stressztől?csütörtökön lesz egy előrehozott érettségim de nem érzem magam túlzottan feszültnek miatta.nem tudom mitől lehet ez de tudom h nem jó.mit tegyek? köszönettel cynthia

        WEBBeteg szakértő válasza a étkezési zavar témában

        Kedves Cynthia!

        Valószínűleg a stressz miatt nincs étvágya, és emiatt lehetnek a fent leírt tünetei is, az ezáltal okozott  vércukor- és a vérnyomáscsökkenés miatt.

        Ha nincs is étvágya fontos, hogy igyon elég folyadékot, és a főétkezéseknél akkor is egyen egy-két falatot, ha nem éhes, azért, hogy a nagy napon is tudjon teljesíteni.

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-06 10:41:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: