• Szexuális probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 25 éves Nő vagyok és összejöttem egy olyan férfival, akiről kiderült,hogy 10 éve füvezik, de néha kipróbált komolyabb szereket is. Többször voltunk együtt úgy,hogy nem védekeztünk óvszerrel,mert fogamzásgátló gyógyszert szedek. Az Ő spermiumjai által a szerek miatt az én szervezetem is károsodhat, vagy van e hatása rám? Leszeretné tenni a füvet, és még arra lennék kíváncsi, hogy ez mikor örülne ki a szervezetéből teljesen ha babát szeretnénk. Nem tudtam, hogy füvezik,mikor összejöttünk, de nagyon megszerettem és szertnék rajta segíteni.....Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a drog témában

        Kedves Hölgyem!

        A marihuána az Ön szervezetében nem okoz kárt ilyen formában, emiatt ne aggódjon. Mindemellett Ön nem sokat tud segíteni a párjának, amíg Ő nem határozza el magát, hogy abbahagyja a drog használatát. Addig, amíg ez a döntés nem születik meg, még korai lenne a közös gyermek tervezése is, egyébként a marihuána csökkenti a spermiumok megtermékenyítőképességét is, mert csökkenti azok mozgékonyságát, és abnormális sejtek képződhetnek.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 15:59:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: