• Alacsony vérnyomás és egyoldalú táplálkozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő! A vényomásom rendszeresen alacsony. A felső érték normálisnak mondható, 100és 110 között van. Az alsó viszonyt 40 és 50 között van. Ez veszélyes lehet? Mi az az érték amivel,már orvoshoz kell fordulni?Egyébbként nem vagyok rosszul, csak nagyon fáradékony vagyok. Napi 4-5 kávét iszom, hogy teljesíteni tudjam a feladataimat. Lenne még egy kérdésem. Féléve fehérje diétát csinálok. 175 cm magasságomhoz 57 kg vagyok. Mellete konditermi edzéseket csinálok. A környezetem szerint ez a vékonyság már kóros, és a fehérje diéta veszélyes, ön szerint igaz ez? Az egyoldalú táplálkozás milyen veszélyekkel jár? Gáz  az , hogy fél éve ugyanazokat az ételeket eszem minden nap(de szedek amugy vitamint)?

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás, táplálkozás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Az egyoldalú táplálkozás mindenképp káros, próbáljon meg változtatni az étrenden, legyen benne hely zsíroknak és szénhidrátoknak is, mert azokra is szüksége van a szervezetnek. Javaslom, keressen fel táplálkozástudományban jártas szakembert, aki segít az étrend összeállításában.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 22:22:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: