• Gyenge szervezet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

                   Tisztelt Doktor Ur/No, 6-7 eves problema,hogy nagyon gyengenek erzem magam,foleg reggel,de napkozben is tobbszor elofordul,ilyenkor szinte semmi erom nincs,foleg a reggeli elso szal cigi utan.

                   Nagyon konnyen megnathasodok es az egyeb betegsegek sem kimelnek(pl.nagy a savam,gyomorfekelyem is van,mindig folyik az orrom,meg nyaron is.)Az alvassal nincs gondom,altalaban 8-10-12 orat alszom,de az egesz napot is at tudnam aludni,amikor felkelek akkor is faradtnak erzem magam.

                   20 eves vagyok 90 kg. es 193 cm magas,a haziorvosom a hirtelen novekedesre gyanakszik ugyanis mar az oviban kituntem a sorbol,ja es egy kimerito szombat ejszaka utan nagyon fajnak az izuleteim is.

        Koszonom,hogy segit!                                   

        WEBBeteg szakértő válasza a gyengeség témában

        Kedves kérdező!
         
        Ilyen panaszokra látatlanban nem sok mindent lehet mondani. Érdemes megnézni a vérképét, vas szintjét és pajzsmirigyfunkcióit is. De a pontos  kikérdezés után az orvosának több ötlete is lesz majd. Mindenesetre a dohányzás hajlamosít a légúti fertőzésekre, mivel a légutak tisztán tartásában szerepet játszó légúti csillószőrök mozgását gátolja. E mellett még nagyon sok káros hatása van, érdemes lenne leszoknia.
         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász



        Kérdés: 2009-03-25 21:23:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: