• Az idegrendszer normális működéséhez nélkülözhetetlenül szükséges tápanyagoktól, önmagukat becsapva várják az emberek a gyógyulást?????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        "A Neuroptim egy étrendkiegészítő. Őszintén szólva ma már egyáltalán nem pártolom a különféle ilyen szereket, mert látom, hogy a betegek becsapják vele önmagukat. Azt hiszik, ilyen-olyan kapszulákkal, tablettákkal meg lehet váltani a napi önmagunk ellen elkövetett bűnöket, és amikor rájönnek, hogy ez nem így van, addig újabb hónapokat veszítenek. Dr. Dinya Zoltán pszichiáter" Tisztelt Doktor Úr! Brandenburg Géza vagyok, a Neuroptim étrend-kiegészítő tabletta forgalmazója. Évtizedeken keresztül küzdöttem depresszióval, fejfájással, pánikbetegséggel, alvászavarral, szívritmuszavarral, emésztési problémákkal, tehát nagyon jól tudom, hogy mi az, amitől a mentális problémákkal küzdő emberek becsapva érzik magukat. Teljes mértékben egyetértek Önnel abban, hogy "ilyen-olyan kapszulákkal és tablettákkal" nem lehet megváltani az önmagunk ellen elkövetett bűnöket, de azért azt lássuk be, hogy azok az ilyen-olyan kapszulák és tabletták, amelyektől az emberek önmagukat becsapva várják a megváltó gyógyulást, legfőképpen a PSZICHIÁTRIAI GYÓGYSZEREK és nem azok az anyagok (vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, gyógynövények), melyeknek nélkülözhetetlen szerepét az idegrendszer normális működésében, már számos tudományos kutatás eredménye is igazolja. Nem a fanatikus gyógyszerellenzők táborát képviselem, de roppant kívánatos és dicséretes lenne, ha az orvosok nagyobb alázattal végeznék azt a küldetést amit vállaltak és nem "istenségük" kinyilatkoztatása volna számukra a legfontosabb teendő. Tisztelettel, Brandenburg Géza

        WEBBeteg szakértő válasza a táplálékkiegészítő témában

        Tisztelt Brandenburg Géza!

        Köszönöm véleményét, sajátomat változatlan formában fenntartom. Szavait
        valamelyest árnyalja számomra az a tény, hogy Ön forgalmazó, ami
        értelemszerűen feltehetően üzleti érdeket is takar.

        Üdvözlettel:

         Dr. Dinya Zoltán

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 20:03:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: