• Alacsony vércukorszint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, teljes vérképet csináltattam nemrégiben, és az éhgyomri vércukrom 3,6 lett. Utánaolvastam a neten, és nagyon megijedtem, hogy esetleg valamilyen daganatra utalhat ez az alacsony érték. Ön szerint ez kórosan alacsony értéknek számít vagy nincs okom aggodalomra? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vércukor témában

        Tisztelt Kérdező!

        A normális vércukorérték 3,3- 6 mmol/l közötti tartományban található, tehát az Ön értéke normális, teendőt nem igényel.

        (Egyébként az alacsony vércukorérték cukorbetegeknél illetve nem megfelelő táplálkozás után végzett testmozgás esetén fordul elő a leggyakrabban. Az Ön által is említett daganatos betegség nagyon-nagyon ritka)

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 11:56:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: