• Hízás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webdoktor! A fogyásról lépten nyomon lehet hallani.Nekem olyan próblémám lenne,hogy 156cm magas és 42kg,4gyermekes anyuka vagyok.Voltam kivizsgáláson és nincs semmi szervi bajom.Próbáltam enni a mézes diót(pár zem dió 1-2kávéskanál mézzel)ami jó is volt egy darabig,csakhogy attól a gyomrom fájt és amit 2 hét alatt felszedtem 1-2kg-ot ahogy abbahagytam a mézes dió evést 5 nap alatt vissza is fogytam.Étvágyam van normálisan. Kérem adjon valami ötletet,mert már ezért készülök ki,hogy mindenki megszól a súlyom miatt,már a saját férjem is.ÉN HÍZNI SZERETNÉK,nem érzem jól magam a bőrömbe. Előre is köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a hízás témában

        Kedves Kérdező!

        Javaslatom, hogy mindenképpen keressen fel egy táplákozással, életmóddal foglalkozó szakembert. Pár információból tényleg sikerre vezető tanácsot nehéz adni. Lényeges a kiegyensúlyozott, vegyes táplákozás. Nem kell sem szénhidtrátból (mézes dió), sem más ételből túl sokat enni. Legyen változatos az étrendje. Figyeljen oda, hogy a napi 5 étkezés mindenképpen legyen meg.

        Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-10 09:14:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: