• Nyáltermelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr,nő! Az lenne a kérdésem,hogy mostanában azt vettem észre,hogy többet kell nyeljek mert mintha megnőtt a nyáltermelésem. lehetséges ez? Egy átlag ember mennyit nyel mondjuk 1 perc alatt?Van erre valami statisztikai adat? Mert néztem más emberket alig nyelnek(vagy nem veszem észre) én meg van úgy hogy 10 másodpercenként is nyelek mert annyi össze gyűlik. Nem tudom hogy csak beképzelem magamnak vagy tényleg nem normális! Ha ez egy betegség vagy ilyesmi kihez fordúljak vele?

        WEBBeteg szakértő válasza a nyáltermelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A nyál termelődése egy automatikus funkció, amely reflexes hatásokra fokozódhat. Nincs arra statisztikai adat, hogy hányat nyelünk 1 perc alatt. Nincs értelme ezt figyelnie, hiszen ezek maguktól zajló természetes folyamatok.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-24 22:21:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: