• Fáradt vagyok, pedig sokat alszom - Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Napi 10-11 órát alszok, de sajnos sokszor fáradtabban ébredek, mint mikor lefeküdtem, és a közérzetem sem jó. Létezik, hogy ennyi alvás mellett is álmos, fáradt marad az ember, vagy ez valamilyen betegség előjele?

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradékonyság, alvás témában

        A leírt panaszok hátterében két fő ok állhat. Az egyik a pajzsmirigy alulműködése lehet, bár ekkor egyéb tünetek is vannak.

        A másik inkább lelki hátterű. Amikor nincs motiváció reggel felkelni, több napja nyomott a hangulatunk, akkor lehet hasonlót érezni.

        Azt javaslom, hogy háziorvosát keresse fel, akivel együtt a szervi eltéréséket, amennyiben szükséges kezelni tudják.

        Dr. Boros Miklós, Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-02 21:39:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: