• Megbízhatóak a Flavin termékek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ismerősöm ajánlotta ezeket a termékeket,mivel sok gyógyszert szedek és félek,hogy hosszú távon baj lehet. 43 éves nő vagyok 2-es diabétesszel,magas vérnyomással pánik-tünetekkel. Azt szeretném kérdezni érdemes-e kipróbálni a Flavin termékeket ezekre a bajokra? Esetleg elképzelhető, hogy áttérhetek a gyógyszerekről, vagy csak ámítás? Néztem a neten a termékeiket nagyon megnyerőek, de a háziorvosom szerint az én esetemben szóba sem jöhetnek, mivel ezek olyan betegségek amikre életem végéig gyógyszerekre van szükségem. Ellenben a hozzászólásokban mindenki csak jót ír róluk. Most akkor kinek higgyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a étrendkiegészítők témában

        Kedves Kérdező!
         
        Ezen étrend kiegészítők soha nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Amennyiben betegségeiben javulás állna be, az Önt gondozó orvoskollégák módosítják a kezelést. Tudni kell, hogy ezen készítményeknek a hatássoságukról nem készül nagy betegszámú, kontrollált tanulmány. De nem is kötelező, hiszen nem szükséges a forgalmazásukhoz az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélye.

        Javaslatom szerint egy megbízható étrend kiegészítő rendszeres alkalmazása hasznos, de nem helyettesítheti a szakorvosok által javasolt gyógyszereket és gondozást. A táplálék kiegészítők piaca nagyon széles, számos módszerrel állítják elő a termékeket, így érdemes tájékozódni mielőtt választ. Mindig kérje a részletes összetételt és előállítási eljárást írásban. 

         

        Vital Balance Életmód Központ


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-01 18:37:22; Megválaszolva: 2011. július 28., 07:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: