• Sima fáradság?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő/ÚR 27 éves vagyok és választ keresek nem csökkenő fáradságomra, levertségemre. kb egy éve dolgozom egy helyen folyamatosan, napi rendszerességgel, sokszor hétvégén is - ülve számítógép előtt. Azelőtt sosem kvztam mert nagyon pörögtem tőle, szép lassan a munkatempó tartása miatt rászoktam napi 2-re. teltek a hónapok és sok-sok határidős munka után most vmi megválzotott.. egyre fáradtabb lettem, és hétvégén sem tudtam kipihenni magam, néha időszakosan azonban nem volt munka olyankor javultak a tünetek de nem tűntek el teljesen. elkezdett hullani a hajam, állandó fáradtságban telik a napom kv ide vagy oda néha olyannyira h ebéd után 2 emeletet lépcsőzve úgy dobog a szívem h majd kiugrik. túlsúlyom nincsen, sportos testalkatom van, régen sokat sportoltam, eveztem, futottam, szertornáztam, karatéztam mindig tele voltam energiával ezt tartanó most is szoktam bringázni úszni futni kondizni (napi fél max 1 óraára tellik) és eltekintve a gyakorlatok előtti rettenetes fáradságtól a mozgás után vagyok a legjobban. rosszul is alszom már csak füldugóval tudok nyugodtan reggelente nehezen ébredek. és egy nagyon -számomra furcsa tünet az h fürdés ill bármilyen vízzel való érintkezéskor a bőröm rettenet hamar 1-3 perc alatt úgy felázik a kezemen (ujjak végén) mint kiskoromban 1 óra játék alatt. Sokszor olyan mintha lassabban fognám fel a történéseket.sápadt vagyok olyan mintha kevesebb színem lenne és a szám sem olyan pirospozsgás mint régen, táskásodnak a szemeim.. 3 napja elkezdett fájni a derekam vesetájékon nyugalomban fekvés közben jött rám egy éjjel nem tudtam aludni- reggel Sharidont vettem be segített, azóta nem nyom csak mozgás közben kicsit fáj. (előtte is fájt többször rövid ideig de azt hittem meghúzódott)Azóta enyhe szédülés és hányinger nagyon rossz közérzettel egész e levél írásáig. Bármi tanácsuk, ötletük lenne örömmel fogadnám.(a doktorlátogatás betervezve természetesen)

        WEBBeteg szakértő válasza a állandó fáradtásg témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszainak hátterében állhat vitaminhiány, pajzsmirigybetegség, vérszegénység, krónikus betegség, de okozhatja csupán a stresszes életmód is. Egy laborvizsgálat illetve belgyógyászati vizsgálat fontos lenne, hogy  tisztázza mi áll a panaszok mögött.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-15 23:19:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: