• Méregtelenítés teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Ezt hozta ki a teszt: "Értékelés: Valószínű, hogy testében olyan mértékben halmozódtak fel a méreganyagok, hogy a normális működést is veszélyeztetik. Sürgősen alapos méregtelenítésre és életmódváltásra lenne szüksége, kérjük, forduljon szakemberhez!" Hogyan kell tudományosan méregteleníteni? Hol halmozódnak föl a mérgek? Nekem a clonix készítményt ajánlották, a termék oldalán van orvos is.. Köszönettel: Béla

        WEBBeteg szakértő válasza a méregtelenítés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az alkalomszerűen elvégzett méregtelenítő kúrák helyett gyökeres életmódváltást javaslok. Az életmódváltás egyénenként mást jelent, de az minden esetben elmondható, hogy napi rendszerességgel szükséges odafigyelnie a helyes táplálkozásra, mozgásra, a testi és lelki egyensúly megteremtésére. Keressen fel a témában jártas szakembert, aki a szükséges vizsgálatok elvégzése után Önnek személyre szóló tanácsokat ad. Hosszú távon ez biztosan meghozza a várt és tartós eredményt.

         Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-05 08:29:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: