• Tibeti és kristálygomba alkalmazása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! A net-en sok jót olvastam a Tibeti kefirgombáról és a Kristálygombáról, de sajnos szakemberi véleményt nem találtam. Ezekről szeretnék kérdezni, hogy tényleg olyan jók-e mint olvasni lehet? Nekem és a 11 éves kislányomnak reflux problémánk van és az állandó gyógyszerszedést szeretném kiváltani egy természetes módszerrel. Magamon a kefirt kipróbáltam, eszem és csoda,de hatásos, éjjel nem mar a sav, a vacsorám a kefir. Viszont nem merem adni a kislánynak, mivel mint irtam szakorvostól még nem találtam semmilyen véleményt. Ezért szeretnék most szakvéleményt kérni, hogy adhatom-e ezt gyermeknek? A kristálygombából limonádé szerü kivonat lesz, a kislányom inkább azt inná mint az általam is kipróbált kefirt,mivel ő nem szereti a tejes termékeket. Melyik a jobb? Melyik adható gyermeknek? Én mint felnőtt alkalmazhatom egyszerre mindkettőt? /nappal a limonádés, vacsorára pedig a kefir/ Szives válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Szöllősi Lajosné

        WEBBeteg szakértő válasza a kefírgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos nem tudok segíteni kétségeiben. A klasszikus nyugati gyógyítás során nem tanulunk róla és nem volt még betegem sem, aki saját tapasztalatról számolt volna be.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-27 20:26:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: