• Állapotfelmérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Szedünk mindenféle vitaminokat, de nem tudjuk, hogy mire van szüksége a mi szervezetünknek. Van olyan lehetőség (és hol) ahol választ kapok arra, hogy az ÉN szervezetemben miből van kevés, vagy sok? /Mit kell erősíteni, figyelembe véve a 17 éve tartó pánikbetegséget és depit, 1 éve mütöttek mellrákkal/ Üdv. Kovácsné Sz.M.

        WEBBeteg szakértő válasza a vitaminok témában

        Kedves Kovácsné Sz.M!
         
        A vitaminok és nyomelemek szintjének meghatározása csak pár vitamin esetében a rutin vizsgálatok része. A legtöbbnél költséges vizsgálat és eredményének értéke is kétséges (persze reklámoznak ilyeneket, de szakmailag nem elfogadottak). Javaslatom, hogy szedjen egy természetes alapú vitaminkészítményt, azaz, ha az összetételét megnézi nem tartalmaz tartósítószereket és E jelű anyagokat. Csodaszerek nincsenek, így rendszeres zöldség és gyümölcs fogyasztása is javasolt.
        Kerülje a cukrozott üdítőket és minden nap sétáljon fél-egy órát.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós  Vital Balance Életmód Centrum


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-24 16:05:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: