• Ezüst kolloid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Boros Miklós! Olvastam, hogy Flavantic termékeket használ. Ennek a cégnek van ezüst kolloidja, amiről már mindenfélét olvastam: http://www.szkeptikustarsasag.hu/forum/ezustkolloid Mi a véleménye? Egyébként mit lehet még tudni erről a termékcsaládról? Köszönettel: Ness

        WEBBeteg szakértő válasza a ezüst kolloid témában

        Kedves Ness!
         
        Nehéz a táplálék kiegészítők széles piacán eligazodni. A Flavantic termékei számomra azért meggyőzőek, mert ismerem a gyártási eljárást. Mivel nem mesterséges alapanyagokat használnak és a gyártás folyamán a technológiájukkal a lehető legtöbb értékes anyagot őriznek meg. Az ezüstcsepp kedvező mikrobiológiai hatásai, fertőzéses eredetű beteségek esetén, kifejezetten hasznos az orvosi kezelés kiegészítésére. Véleményem szerint a klasszikus és természetes gyógymódokat nem egymás ellen, hanem egymás mellett célszerű alkalmazni.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós,  Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-30 22:09:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: