• Re...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő!Először is szeretném megköszönni a múltkori választ,viszont elfoglaltságom miatt nem sikerült még orvoshoz eljutnom.Rövid emlékeztetésként,egy hónapon át Lifeplan Potenzia étrendkiegészítőt szedtem,minek hatására alhasi és májkörnyéki kellemetlen szúrások léptek föl.A tünetek azóta már enyhültek,csak elvétve érzem,viszont a vizeletürítésem nőtt.Kérdésem:a fent említett étrendkiegészítő okozhat maradandó vese-,vagy májkárosodást?Tisztelettel,Sándor

        WEBBeteg szakértő válasza a gyakori vizelés témában

        Kedves Sándor!

        Jól jelzi ezen készítmények veszélyeit, hogy korábbi panaszai megszűntek az étrendkiegészítő elhagyását követően. Maradandó károsodás ritka és csak tartós szedés esetén fordulhat elő. Vizelettel kapcsolatos észrevétele valószínűleg nem függ össze a korábbi szer szedésével. Kérem, hogy egy általános laborvizsgálatra mindenképpen menjen el a közeljövőben.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-25 08:42:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: