• Védöoltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nö/ur!lányom 11 éves lessz oktoberben.harmadik ostájos kulonbozo problémák miadt.védönönk aztmondta ami most járna védöoltás csak hatodikban adhato. nemgond ha csuszik három évet a védöoltás?nekem soknak tünik.nem korhozkötöt ez az oltás?

        WEBBeteg szakértő válasza a védőoltás témában

        Kedves anyuka!

        Az ún. iskolai kampányoltások  osztályokra és nem tanulói életkorokra vonatkoznak. Az adott iskolai osztályon kívüli  gyermekek csak abban az esetben oltandók,  ha  nagy  valószínűséggel feltételezhető, hogy  sohasem érik el az oltásra kilelölt osztályt.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-22 11:53:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: