• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4-2 éves unokáimtól elég gyakran elkapom a torokgyulladásokat, melyekből sokkal nehezebben gyógyulok ki, mint fiatalabb koromban. Legutóbb 3 hétig szedtem a köptetőt és elég nehezen jövök helyre. A légcsövem kicsit fáj, és nagyon sok váladék jött fel, még ennyi soha nem távozott belőlem. Nagyon sokat köhögtem, éjjel-nappal. Dr. Theiss Lándzsás utifű-köptetőt, echinachia cseppeket, Citromos ásványvizet ittam. Most már jobban vagyok. Kérdésem, hogyan tudnám megerősíteni újra az immunrendszeremet, hogy ne törjön le ennyire egy nátha, vagy torokgyulladás, hiszen nekem kéne vigyáznom időnként a kis unokáimra. Előre is köszönöm válaszát.Tisztelettel Ácsné Györgyi

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Kedves Ácsné Györgyi!

        Jól ismert dolog, hogy gyermekeinktől, unokáinktól könnyen elkaphatjuk a felső légúti fertőzéseket. Amennyiben ennyire tartósan, több, mit két hete okoz panaszokat Önnek, köptető szedése mellett keressen fel fül-orr-gégész szakorvost. Immunrendszerét erősítheti a természetes alapú vitamin készítmények szedésével. Naponta legalább fél órát töltsön szabad levegőn és sétáljon. Mindenképpen kerülje a dohányzást, szennyezett levegőjű helyeket és cukrozott üdítőitalok fogyasztását.

        Üdvözlettel:  Dr. Boros Miklós  Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-14 11:11:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: