• Vitaminok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olvastam egy cikket a honlapon, ami a szintetikus vitaminokkal kapcsolatos problémákról szól. Tudna nekem ajánlani olyan vitaminkészítményt, ami nem szintetikus és tényleg fedezi a napi vitaminszükségletemet? Én 31 éves vagyok, alacsony vérnyomással, fáradékonysággal. Köszönettel Boros Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a Vitamin témában

        Kedves Eszter!

        A vitaminok fogyasztását egyértelműen javaslom. Azonban a fáradékonyság, alacsony vérnyomás miatt egy általános belgyógyászati vizsgálat, labor pajzsmirigyfunkcióval szükséges lenne elvégeztetni. Tudni kell, hogy az étrendkiegészítők és vitaminok engedélyeztetése során azt kell bizonyítnai, hogy nem ártalmas és nem azt, hogy mennyire hasznos. Mindenképpen olyan vitamint válasszon, mely természetes anyagokból készül mesterséges adalékok hozzáadása nélkül. Ma a legjobb gyártási eljárás a víz kivonása a zöldség és gyümölcskészítményekből. Ezt fell kell tünteni az összetételben, de legalábbis az OETI engedélyben szerepel.

        Üdvözlettel:  Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-14 13:49:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: