• volt-nincs vitamin?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Lányom 36 éves, már 10 éve természetgyógyász géppel vizsgálta, ugyanaz jött ki, mint most, a szervezete nem képes felszívni, felhasználni a vitaminokat, ásványokat. Hajvizsgálat is ezt állapította meg. azt nem mondták, mitől van, és hogy lehetne ezen segíteni. Tisztelettel kérem, amennyiben Önök tudják, kérem, segítsenek, várom válaszukat, Üdv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vitamin témában

        Kedves Kérdező! A konzervatív medicinában nem fogadjuk el a természetgyógyász által felállított véleményt, mert nem evidencia alapú vizsgálatokon alapszik. Ha lányánál vitaminhiány tünetei vannak, akkor javasolt kivizsgálás, de a vitaminszintek mérése nem része a rutin diagnosztikának. Kérjék a háziorvos segítségét, hogy van-e gyanú vitaminhiányra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 19., 21:55; Megválaszolva: 2011. december 20., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: