• testepites

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 eves fiu vagok sulyom 55 kg es szeretnek testepitesbe kezdeni de nem szeretnem hogy ez hasson a novesemre . Itt ket kerdesem lenne : 1. mar 1 eve 165 cm magas vagyok es hogyan tudnak legalabb 173 cm magasra noni egeszseges modon mellekhatasok nelkul 2.ha lehetseges hogy meg nojek akkor hogyan tudnak testepitesbe belefogni hogy ne hasson a novesemre .........nagyon halas lennek ha valaki valaszolna a kerdeseimre

        Dr. Boros Miklós válasza a testépítés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben bizonytalan összetételű táplálék kiegészítő alkalmazása nélkül fokozatosan kezdi el az edzéseket nem lehet probléma. Kérje szakember segítségét. A testmagasság genetikailag kódolt, így ezt a szülők magasságának ismerete nélkül nehéz megmondani. Szedjen vitamint és minden nap mozogjon, ez a legjobb, amit tehet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 15., 20:12; Megválaszolva: 2011. december 18., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: