• kristálygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt cím! A japán kristálygombákkal kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy olyanok ihatják-e a belőle készült italt,akiknek a szervezetében elszaporodtak a candida gombák,illetve olyanok, akik daganatos (emlő) betegek. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a kristálygomba témában

        Tisztelt Kérdező! A daganatos betegségek kezelése mellett alkalmazott kristálygomba alkalmazását orvosi vizsgálat nem ellenőrizte. Étrend-kiegészítőként, különösen a gyomor-bél rendszeri panaszok esetén alkalmazása hasznos lehet. Konzultáljon alkalmazás előtt kezelőorvosával.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 13., 13:02; Megválaszolva: 2011. december 15., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: