• milyen következménye lehet ha egy hosszú ideig szedett gyógyszert hirtelen abbahagyok.?nevezetesen a citopramot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mondjuk nem annyira régen 3 hónapja szedem és teljesen lelassultam tőle nemtudok aludni összpontositani,elfelejtek dolgokat a munkámmal kapcsolatba,amiért elis küldtek,állandóan alacsony volt a vérnyomásom,szurtak a szemeim,álmos fáradt,de ugyanakkor nemtudtam tőle aludni,és eggyik napról a másikra abbahagytam.olyan szinten beteg lettem azt hidtem itt a vég.Most se vagyok éppen jól szédülök hányingerem van,fáj a mályam,gyomrom.sokat pisilek,állandó fejfájással küszködök.Mit tanácsol?

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, citalopram témában

        Kedves Kérdező! Leírásából nem derül ki, hogy a hirtelen elhagyást követően újra elkezdte-e szedni a gyógyszert, vagy azóta sem vett be belőle többet? Bármelyik megoldást választotta is, a legjobb az lenne, ha visszamenne a kezelőorvosához, és megbeszélnék a teendőket, különösen, hogy a hangulatjavítóval egy időben szedett gyógyszerek is okozhatnak az Önéhez hasonló tüneteket, tehát nem biztos, hogy a citalopram tehető egyszemélyben felelőssé a tünetekért.


        Kérdés: 2011. szeptember 14., 17:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból?köszönöm