• Mi lehet a megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! érdeklődni szeretnék, az egyik családtagom aki 46 éves életerős férfi a következő gyógyszereket szedi. A véleményére lennék kíváncsi, hogy milyen következményekkel jár ezen gyógyszerek együttes hatása hosszú távon. Ill.mennyire lehet ezeket leredukálni ill. elhagyni? REXETIN 20MG REGGEL 1 ATARAX 25 MG NAPONTA 2*1/2 STILNOX 10 MG ESTE 1 ANDANTE 5 MG ESTE 1 FRONTIN REGGEL 1 Mindezek mellet még magas vérnyomás betegség kezelésére is szed gyógyszereket.Nagyon sokat fáj a feje és rosszul alszik .légzéskimaradás miatt maszkban alszik melyen keresztül kapja a megfelelő oxigént.Mindemellett felelősségteljes munkát lát el! jelige,,Mi lehet a megoldás?"

        Dr. Veress Dóra válasza a hangulatjavító, szorongásoldó, altató témában

        Kedves Kérdező! A kezelés okának pontos ismerete nélkül nagyon nehéz nyilatkozni arról, hogy mit és hogyan kellene szedni. Általánosságban tudom elmondani, hogy az Andante és a Stilnox alvási apnoe esetén ellenjavaltak. A Stilnoxot 3-4 hetes kezelésre szokták javasolni, ha valaki tovább szedi, akkor annak rendszeres orvosi ellenőrzésre van szüksége. A többi gyógyszer vélhetően nem fog problémát okozni, a szorongásoldók még csökkenthetik is a stressz okozta vérnyomásemelkedést.


        Kérdés: 2011. szeptember 09., 20:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 23:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból?köszönöm