• Cipralextől hízok, ha nem szedem rosszabbul lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát a cipralexxel kapcsolatban. Én voltam az aki a hízástól félt.Kérdésem az lenne ha észreveszem magamon hogy hízom és abbahagyom a gyógyszert mondjuk 1-2 hónap után persze tudom hogy akkor is fokozatosan felezgetve kell leállni vele,legfeljebb ugye a kiinduló állapotba esek vissza és nem leszek rosszabbul mint a gyógyszer szedése előtt? A választ előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hangulatjavító, hízás témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszer általában úgy okoz hízást, hogy javítja a hangulatot, és ezzel együtt megjön az étvágy is, illetve közvetlenül hat az éhség központra. Ha abbahagyja a gyógyszerszedést, akkor ezek a hatások megszűnnek és megáll a hízás is. Mozgással és kalóriaszegény táplálkozással meg lehet előzni az elhízást gyógyszerszedés mellett is.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 22:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból?köszönöm