• Mi lehet velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor . évek óta depresszióban szenvedek és pánikbetgségben ingerül feszült és rosszkedvú vagyok sok gyógyszert próbáltunk kb 1 év lamolepet szedek és seroqelt xanaxot néha sokat néha kevebbet. plussz altatót is mert nem tudok aludni. A menmstruációm mindeg havi 28 napra jött meg .a problémám a következő lenneeléggé meghíztam mióta gyógyszer t szedek-25 kg-a menstruációm Fél éve felborult kimarad 2 hónap azután 3 hónap rendben(előtte mellfeszülés stb) megjön aztán megint kinmarad elég sokszor verejtékezem néha pedig izzadok és közben a hideg ráz és szédülni is szoktam. az van hogy 1-2 napig is eltart. a munkaheyemen is rámjon a verejtékezés patakokban folyik a víz rólam. ésszexet eggyáltalán nem kívánom .Mi lehet a baj velem? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a depresszió, pánikbetegség témában

        Kedves Asszonyom! A panaszainak egy része adódhat a gyógysezrszedásből, mind a Seroquel, mind a Xanax okozhat menstruációs zavarokat, illetve libidócsökkenést. A tünetek másik részse eredhet a betegségébeől is, a depresszió maga sok esetekben ilyne tünetekkel jár. Az izzadás az egyetlen, ami nem egyértelműen a gyógyszerek mellékhatása, ennek érdemes lenne utánajárni, hogy vajon mi okozza (Hormonális problémák, megnövekedett testsúly)?


        Kérdés: 2011. június 13., 23:08; Megválaszolva: 2011. június 15., 00:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból?köszönöm