• Kontroll

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem. kb 8 honapja szedek zyprexat atipikus depressziora. kb 2 hete montam az orvosmnak hogy szegyuk ki a gyogyszer mert nagyon nyomott vagyok tolle es nincs semmi kedvem semihez. es keszedtuk . es valoban mostan sokkal nagyobb az elet energiam. de viszont most van egy tunet ami ugy erzem felerosodott.(de csak lehet bekebzelem ,nem tudom) nem erzem a controlt magam felett. mintha amit csinlok meg amit gondolok aszt nem is en dontenem el.... marmint en dontom az bistzos:)mert egy kicsit erzem de nem erzem hogy igen is eszt most en akarom csinlni vagy astz a poharat arrebb tenni.teljesen normalisan viselkedek. mindig kerdezem a korultem elvoket hogy nem vesznek rajtame esrze semmit? es aszt mondjak ijen voltma minidg:P(ez nyugtat) olvastam skizofreniarol hogy annek van egy ijesmi tunete. de ott astz irta hogy astz erzi az iletto hogy peldaul a szomszed iranyitja a gondolatait. en ijet nem erzek hogya mas iranyitan csak egyszeruen nem igazan erzema controlt. ez az 1 tunet ami nagyon idegesit az mellet hogy kevesett beszelek mert ugy erzem hogy levannak lassulava agondolataim. mit csinljak? szedjem tovabba gyogysezrt? mert ahogy visszagonolok szinte semivel sem voltam jobban gyogyszerel. mert akkor is eszt eresztem csak talan nem figyeletem annyira oda ra. .ez jarhat depresszioval.? mert akarhany deptreszio testzet csinlok mindegyuk surgosen orvoshoz kuld:)) mert tenyelg elvesztettem a kulviulag iranti erdeklodesemet. levert vagyok. meg ez a lassu gondolkodas.... sok pszhiternel voltam es mindegyik aszt modta hogy a skizofreniarol szo sincs. onnek mi a velemenye. koszonom szepen. Fodor Bela _ 20 eves Nagyvarad

        Dr. Veress Dóra válasza a atípusos depresszió témában

        Kedves Béla, Én is azt gondolom, hogy ez nem skizofrénia! A megoldás szerintem az lehet, hogy visszameyg az orvosához és elmondja, hogy miért nem volt jó a Zyprexa, miket tapasztalt vele. Az orvosa valószínűleg másik gyógyszert fog javasolni, ami mellett ezek a tünetek megszűnnek vagy jelentősen enyhülnek. Az, hogy egy gyógyszer nem vált be, még nem jelenti azt, hogy nincs megoldés a problémára!


        Kérdés: 2011. május 10., 18:07; Megválaszolva: 2011. május 11., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból?köszönöm