• Ventadepress

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! 6 éve nem fogyasztok alkoholt, előtte gondom volt az itallal.Pszichológus segített az AA csoportba. Mindig is gyógyszert javasolt, amit én nem fogadtam el.Jelenleg is járok hozzá évente controllra.Panaszaim nincsenek. Az orvosom szerint depressiós vagyok mire gyógyszert kell szednem. Szerintem és a családom szerint semmi bajom.Ő ingyen adja , hogy szedjem. Én szóltam, hogy nem akarok gyógyszert, ő rám erőlteti, ha nem szedem ne is járjak hozzá!, nem fog velem foglalkozni. Én rokkantnyugdíjas vagyok, és felülvizsgálatkor kellenek leletek.Kérdésem ,hogy ez helyénvaló-e!

        Dr. Veress Dóra válasza a alkoholizmus, depresszió témában

        Kedves Asszonyom! Természetesen ha nem akar gyógyszert szedni, akkor senki sem erőltetheti Önre, ha nincs baja. Ha nem elégedett orvosával, akkor kereshet másikat minden további nélkül. Ugyan nem írta, hogy mivel százalékolták le, de ha már nincsenek alkoholgondjai (hál Istennek) és gyógyszerrel kezelendő hangulatzavara sem, akkor a pszichiáterétől kapott lelet valószínűleg a gyógyulásáról fog szólni, így ezt a felülvizsgáltnál nem használhatja fel.


        Kérdés: 2011. május 08., 15:57; Megválaszolva: 2011. május 09., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból?köszönöm