• Antidepresszáns és libidó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, citapram 40mg-ot szedek, amitől jobb lett a közérzetem, leszámítva egy lényeges "apróságot": problémákat okoz a szexben. Szinte semmilyen szexuális izgalmat nem érzek aktus közben, az orgazmusig szinte soha nem jutok el, illetve a merevedés sem tart sokáig. Erre létezik valamilyen ellenszer? Várom válaszát... .

        Dr. Varga Tamás válasza a antidepresszáns témában

        Kedves Kérdező! Sajnos az SSRI csoportba tartozó gyógyszerek esetében előfordulhat ilyen mellékhatás. Esetleg dóziscsökentés vagy gyógyszerváltás jöhet szóba.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. február 20., 13:05; Megválaszolva: 2011. február 22., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: