• Parlagfű és a rákgyóygítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő/ Doktor úr! A napokban olvastam egy cikket a parlagfű őssejtképző hatásáról és arról, hogy ezáltal a rákbetegség gyógyításában hasznos lehet. Petefészekrákom volt, megműtöttek, kaptam kemoterápiát, lassan egy éve, hogy a végére értem és egészséges vagyok jelenleg. Sajnos a szövettani lelet egyik értéke szerint nagy valószinűséggel újra fog kezdődni valahol.Megpróbálok mindent megtenni, hogy ez a folyamat minél később vagy egyáltalán ne induljon újra el. Ezért sok mindent elolvasok, és próbálom a helyes utat megtalálni ebben az útvesztőben, hiszen rengeteg az információ. Én nem hiszem, amit a parlagfűvel kapcsolatban a rákbetegség gyógyításához kapcsolódóan olvastam, de szeretném az Ön véleményét megtudni. Lehet mégis igaz? Üdvözlettel:Anna

        Dr. Molnár Katalin válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező, manapság tényleg nagyon sok az információ és a tévinformáció. A petefészek daganat,melyet kemoterápia követett tényleg folyamatos onkológiai gondozást igényel. Sajnos sok tekintetben csak próbálkozunk, de a parlagfű még nem onkológiai gyógyszer,mint ahogy a sok egyéb gyógyhatású készítmény se,melyek különböző növénykivonatokat tartalmaznak. A próbálkozások lehet hogy ismerettágítóak és el jön majd az az idő,amikor az onkológiai betegek gyógyulási folyamata nem okoz annyi mellékhatást. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. október 30., 16:58; Megválaszolva: 2011. október 31., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: