• VASTAGBÉLDAGANAT POLIP

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓ NAPOT KIVÁNOK AZ ELÖZŐ LEVELEMRE NEM KAPTAM VÁLASZT.A MÜTÉT 2011 08 17 ÉN VOLT.SZÖVETTAN EREDMÉNY DUKES A pT1C4pN0C4.UTÓKEZELÉS NEM SZÜKSÉGES A SZAKORVOS SZERINT 3 HAVONTA VASTAGBÉL TÜKRÖZÉS 1 ÉV MULVA CT.SZERETNÉNK IMUNERÖSITÉRE VALAMIT HASZNÁLNI.MENNYIRE NYUGODHATUNK MEG.VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.

        Dr. Molnár Katalin válasza a vastagbélrák témában

        Kedves Beteg,tényleg az Ön stádiumában utókezelésre nincs szükség. Imunerősítőkkel tele a körülöttünk lévő világ. Mindenki hirdeti jobbnál jobb ötleteit. Különböző gyártók más-másra esküdnek. Van Béress csepp,van Avemar,..stb párti. Talán a legfontosabb a zsírszegény étrend,kerülni az erjesztett anyagok - pl.sör -termékeket. Odafigyelni a széklet szokásokra és annak változásaira. Csak a folyamatos onkológiai gondozás az,ami feltétlenül szükséges,a napi C vitamin, folsav pótlás,gyümölcs és zöldségben gazdag étrend és a mérsékletesség mindenből az , ami javasolható. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. szeptember 24., 08:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 16:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: