• Reishi gomba ara?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        SZERETNEM MEGTUDNI HOGY A REISHI GOMBA HASZNALNAE NEKEM . A NYIROKCSOMOK MEG DUZZATTAK ES SZERETNEM EMGTUDNI HGOY EZ A REISHI GOMBA HATASOS LENNE-E ? HA IGEN KERNEK EGY ELERHETOSEGET IS AHOL MEG LEHET RENDELNIA TERMEKET.ELORE IS KOSOZNOM:)

        Dr. Veress Dóra válasza a reishi gomba, pecsétviaszgomba témában

        Kedves Kérdező! A Reishi gomba magyar neve a pecsétviaszgomba. Rengeteg antioxidánst tartalmaz, ezért ajánlják gyulladásos és daganatos betegségben szenvedőknek. Mivel leírásából nem derül ki, hogy konkrétan milyen betegségben szenved, ezért nem lehet azt sem megmondani, hogy használna-e Önnek. Ha az interneten rákeres a gomba nevére, akkor találni fog forgalmazót is, akitől megveheti a gombát vagy annak a kivonatát.


        Kérdés: 2011. szeptember 04., 12:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: