• Hónalj alatti csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van a hónaljamban egy érzékeny csomó, voltam már vele orvosnál, először egy krémmel próbálkozott, ami nem segített. Most Augmentin antibiotikumot szedek, már 3 napja, de még semmi javulást nem érzek.A dobozban 7 napra elegendő tabletta van.Mikor kezdi kifejteni a hatását?Mi történik, ha ez a gyógyszer se segít? Köszönettel: k.miki

        Dr. Veress Dóra válasza a gyulladás a hónaljban témában

        Kedves Kérdező! Az, hoyg 3 nap után még nincs észrevehető javulás, nem feltétlenül jelent rosszat. Szedje végig az antibiotikum kúrát és remélhetőleg hamarosan tapasztalja a javulást. Ha mégsem történik változás, akkor a jövőben javasolt aspirációs citológiai mintavétel, mely kimutatja, hogy gyulladásos vagy más jellegű betegség áll-e a tünetek hátterében, illetve hogy milyen szövet elváltozása okozza a fájdalmas csomót.


        Kérdés: 2011. szeptember 03., 09:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 23:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: