• Szemölcsös bőrbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr..2010 júl.ban tarkomrol szemölcsöt mütött ambulánsan a sebész orvos. Szövettanra küldte, ami két heti vizsgálat eredménye ,roszindulatu Carcinoma basocellulare(solid basalioma) (TINxMx) a szokásos feldolgozási modszerrel,ez áll a leleten. Mivel a jövöhétre idöpontot kaptam a Reomatologia-Rehabra Kezelésekre befeküdni..Az Orvosom attól tart hogy kiujulhat a börömön az a nyavaja. Kérem Sziveskedjen megmondani,hogy kaphatok-e reomatologiai osztályon rehabilitácios kezeléseket a kezeimre-derekamra-lábaimra. A fenti betegségre eddig semmiféle terápiát-kezelést nem kaptam.Válaszát Tisztelettel köszönöm.

        Dr. Molnár Katalin válasza a basalioma témában

        Kedves Hölgyem, a tarkójáról levett daganat szerencsére idejében volt eltávolítva és amennyiben az eltávolítás az épben megtörtént,utókezelést sem igényel. A bőr megfigyelése azonban javasolt,mivel a napsugár érte bőrfelületen előfordulhat több helyen is. A reumatológiai fizikoterápia nem ellenjavalt,jó rehabilitációt és felüdülést kíván dr.Molnár Katalin.


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 19:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: