• Rák mellékhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        januar ota tudom.hogy rakom van,azorvosok szerint tul keson fordultam orvoshoz,valoszinuleg a mehembol ered,tobb daganat talalhato az egesz hasamban,,mar a vizeletem is teljesen elakadt a daganatok miatt,azota szondaval elek,mar a huvelyemben it fijott egy dijonyi daganat,ami nagyon gyorsan fejlodik,nem lehetett megoperalni,minden kezelesnek keso volt,az lenne a kerdesem,egy hete negyon megdagadt az egyik labam,nagyon faj,alig tudok a mosdoig elmenni,meddig fog igy fajni,vagy ez mar a veg?Honnan tudom ,mikor lesz ''vege''?

        Dr. Molnár Katalin válasza a daganat témában

        Kedves beteg, a láb dagadása trombózis is lehet,mindenképpen forduljon gyorsan háziorvosához, vérritkító gyógyszerre-injekcióra és antibiotikumra lenne elsősorban szüksége. Amennyiben a trombózis ultrahang vizsgálattal kizárt,úgy paliatív sugárkezelés szóba jöhető kezelési lehetőség. Javaslom forduljon sugárterápiás szakorvoshoz. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 19:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: