• Érdaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. A következő a problémám, úgy április közepén egy anyajegyem nagyon csúnyára megváltozott, pirosas-lilás színű lett és kiemelekedőbb. Bőrgyógyász azt mondta, hogy érdaganat, nem veszélyes, a mérete miatt azonban nem ő, hanem egy sebész szedte le. A műtét május elején volt, a heg ennek ellenére még mindig fáj és valószínűleg újra kell műteni, az orvos aki csinálta ezt, nem vett szövettani vizsgálatot. Úgy tudom, hogy ez az érdaganat csak kisebb gyerekeknél fordul elő és lemegy 6-7 éves korig, jelenleg 15 éves vagyok, lehet, hogy valami komolyabb bajom van?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a haemangioma témában

        Kedves Kérdező! Az érdaganat felnőtteknél is jelentkezhet, ez nemcsak 6-7 éves korban jellemző. Menj vissza kontrollra a panaszok miatt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 00:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: