• Hepatitisz C és gyógygombák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor no/ur Megszeretnem kerdezni ,hogy hepatitisz C beteg szedhet-e Vitanax Px4/S es Flavogenin Pro tabletat rak ellen.Karositsa-e a majat az ilyen fajta gombakivonat? Varom mielobbi valaszat Tisztelettel Agota

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! Elsősorban miért hozza össze a hepatitis C-t a rák "megelőző" (nem nagyon van ilyen) kezelésekkel? Mi ez a Vitanax és Flavogenin? Milyen gomba kivonata ez? Valaki már bizonyította, vagy nem? Ha hisz benne, én úgysem tudom lebeszélni. A HIT-ről nem is akarom.


        Kérdés: 2011. augusztus 12., 21:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: