• Mellrákműtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        műtété utáni kemoterápiás kezelést ajánlottak. az első kezelés után nagyon rosszul lett barátnőn és nem szeretné tovább folytatni.Kérdése, hogy milyen más módot alkalmazhatna. Pl . hallott a diétákról is .Mit tudnának ajánlani

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a mellrák témában

        Amennyire kiveszem a szűkszavú leírásból, barátnőjének emlőrákja volt. A műtét után alkalmazott kemoterápia jelentős mértékben csökkenti a kiújulások és áttétképződések számát. Ha ezt a barátnő nem óhajtja, az az Ő dolga, de akkor tudnia kell, hogy - a műtétkor megállapított daganatos státusztól függően - több-kevesebb arányban (kb. 10-50%-ban) kiújulás (vagy áttétképződés) következik be előbb-utóbb. Diétával miért csökkenne a rákbetegség kiújulásának kockázata? Ezeket a butaságokat Ön valóban elhiszi?


        Kérdés: 2011. augusztus 10., 16:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: