• Rak es hepatitisz C

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorur/doktorno. Edesanyamat mellrakkal operaltak(2010) majd ra egy evre agyi attetel. Kiderult .hogy hepatita C-je van (mutetkor befertoztek). Az elso kemot kapta meg csak ezelott 4 honappal , azota a majfunciok miatt nem kaphat kemo kezelest. Megszeretnem kerdezni milyen mas kezeles lenne alkalmas a rakra edesanyam eseteben? Ha a majfunkciok normalizalodnak akkor kaphatna a kemo kezelest? Koszonom, Tisztelettel Agota

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        Külföldön voltam, ezért késve válaszolok. Nem valószínű, hogy hepatitis C-t kapna manapság valaki a kórházi kezelésektől (mondjuk műtét során adott vértranszfúziótól), de valamitől azért csak-csak megkapta. Sajnos nem látom a májfunkciós próbák adatait, ezért nem tudom megmondani, hogy milyen kezelés férne bele.


        Kérdés: 2011. augusztus 04., 09:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: