• Felkeressem a háziorvosomat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt,Doktornő! szeretnék érdeklődni,hogy utal-e daganatos megbetegedésre a következő tüneteim:2 gyermekes családanyaként is már csak 38 kg a súlyom,minden nap gyenge vagyok,sokszor úgy érzem elájulok,melegben is ráz a hideg,alacsony a vérnyomásom,ált.80/60-as,csomóban hull a hajam,vérszegény lettem,bőröm is sápadt,szűrkés,a nyakamon régóta van egy csomó,először azt hittük,hogy gyulladás miatt,de nem tűnik el,sokszor fulladok,nehezen nyelek,de csak akkor,amikor eszem.

        Dr. Veress Dóra válasza a fogyás, vérszegénység, csomó a nyakon témában

        Kedves Kédrező! Akár daganat, akár nem, a lehető legsürgősebben keresse fel a háziorvosát, mert valami biztosan nem stimmel Önnél! Egy alapos kivizsgálásra mindenképp szükség lenne, mert ez fényt derítene a problémájára és a kérdésére is választ adna!


        Kérdés: 2011. július 23., 16:48; Megválaszolva: 2011. július 24., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: