• Kemoterápia alatt érintkezés terhes nővel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Édesanyámat melldaganattal operálták, most kemoterápiára hordom. Jelenleg 24 hetes terhes vagyok, lehet baja a babámnak, ha a közelében vagyok vagy érintkezek vele? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel Anikó

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kemoterápia témában

        Kedves Anikó! Semmi baja nem lehet se önnek, se a babájának a kemoterápia miatt, még a sugárkezelés sem árthat, ha esetleg anyukája ilyet kapna. Jobbulást a mamájának!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 27., 16:51; Megválaszolva: 2011. június 28., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: