• Gyomorrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mi a teendő akkor ha rosszindulatú gyomorbetegségem van? Mit tudok csinálni? És föleg ha nem operálható és nem sugározható.Mi a következő lépés?

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorrák témában

        Tisztelt Kérdező! A daganat szövettani típusa és stádiuma nem derül ki a kérdésből. Amennyiben nem operálható a szövettanilag igazolt rosszindulatú daganat a kezelések célja az élettartam meghosszabbítása az életminőség megtartása mellett. Legyen egy onkológiai konzultáció a vizsgálati eredményekkel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 26., 15:49; Megválaszolva: 2011. június 28., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: