• Mikor adja meg magát a szervezet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!az én keresztapám daganatos beteg.Végbélből indult most már májának nagy részét elfoglalja a daganat,megtámadta a hasnyálmirigyet is.Már nem kap semmiféle kezelést.Tud mozogni de sokat fogyott és sajnos olyan mintha bomlana az elméje.Azt tudom hogy a máj ilyen hatást vált ki,de meddig,Nagyon nehéz vele.Most volt a múlt hónapban egy marker vérkép.A májfunkiója,GOT érték az egekbe.Az LDH értéke közel 4000.A széklete olyan mint a szurok vagy lekvár.Egyszer tiszta másszor teljesen kikell magából.Az elmúlt időszakba kb 4 hónap alatt 20kg fogyott.Akadozik a nyelése ,sokszor a víztől is majd meg fullad.Nem fogad el semmilyen segítséget.A DUROGENIS tapaszt is leveszi magáról pedig fájdalmai vannak.Mit lehet tenni félek hogy utólsó erejéből felgyújt mindent ahogy mondogatja.

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a béldaganat, zavartság témában

        Rövid leírása alapján kedves keresztapja haldoklik. Mindent el kell neki fogadni, minden jót meg kell neki tenni, hiszen utolsó idejét éli. A Durogesic tapasz pedig fontos, hiszen erős fájdalmai vannak. Léteznek persze injekciós fájdalomcsillapítók is - persze akkor orvosnak, vagy szaknővérnek kell a Keresztapát naponta látogatnia, és az injekciókat beadnia. Sajnos, nem tudok jobbat


        Kérdés: 2011. június 25., 13:55; Megválaszolva: 2011. július 04., 19:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: