• Végbélrák utáni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr Már a múltkor nagyon hasznops válazt kaptam kérdésemre,most ismét van egy problémám. Majdnem 2 évvel ezelőtt műtöttek végbélrákkal, panaszom ezzel kapcsolatban nincs, hiztam, a sztómám jól müködik.Viszont a fenekem -miután ugye azt bevarrták -sok ülés után még mindig fáj. Normális dolog ez? A sebészemhez már csak akkor kell mennem a sztómával, ha valami gondom van, az nagyon szép és jól müködik.De ez nem tetszik nekem.Ez sok ülés után fordul elő. Nagyon várom szives válaszukat Köszönettel Judit

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a végbél rák témában

        Sajnos csak most tudok válaszolni, mert néhány napig külföldön voltam. Végbélműtét után 2 évvel a "feneke" fájdalmas. A kismedencéről kellene egy CT-t, de még inkább egy MR-t csináltatni. Ha negatív lesz az eredmény, és ha egyénként is jól van, a mája is rendben van ultrahanggal és vérképileg, akkor semmi teendő - talán egy gyűrű-alakú ülőpárna segítene ezeken a kellemetlen panaszokon.


        Kérdés: 2011. június 15., 16:39; Megválaszolva: 2011. június 20., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: