• Haemangioma - súlyos betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A haemangioma vagy az FNH mennyire drasztikus betegség? Milyen módon lehet megállapítani, hogy melyik van jelen a szervezetben? Vannak-e alternatív kezelési módok, megállítható-e, esetleg visszafordítható-e ez a fajta betegség? Tehát mennyire kell megijednem? Javasolja-e a májvédő tea fogyasztását?

        WEBBeteg szakértő válasza a Haemangioma témában

        Egyáltalán nem "drasztikus" betegség, ér-fejlődési zavar. Ha a bőrön van, inkább csak kozmetikai eltérés (tűzfolt). Belső szerveinkben persze nem szeretjük, de sok-sok embernek van úgy, hogy nem is tud róla.

        Az "alternatív" gyógymódok sok esetben nem hozzák meg a várt eredményt, szemben  a bizonyítottan helyes, sikeres, igazolt gyógymódokkal.

        Mindenki alternatívákat keres. Gondolja, hogy mondjuk a bal fülébe helyezett füstölő gyertyától elmúlik egy betegség, mondjuk egy vakbélgyulladás, vagy egy méhen kívüli terhesség, vagy egy szívinfarktus?

        A haemangioma miatt pedig ne izgassa magát!

        Üdvözlettel:  Dr. Nagykálnai Tamás onkológus 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-02 08:17:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: