• Lehet ez valamilyen csont daganat, vagy áttét jele? SOS!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Az elmúlt egy évben nagyon sok panaszom van, erős levertség, fáradság már reggel, ami megmarad estig hát-nyak-izom fájdalmak, erős ízületi fájdalmak a térd, újak, csukló, boka részen, comb izom, alkar csont, gerinc fájdalom, nyomásra érzékeny, változó erősségű fájdalom. Fülcsengés, Has-belek fájdalma, hányinger hányás nélkül, gyakori változó külső-belső remegés A szemem néha teljesen ok nélkül és időponttól függetlenül bepirosodik, és főleg ilyenkor kicsit rosszabbul is vagyok. Az elmúlt egy-két hónapban a dolog kifejezetten erősödött, főleg a fáradt, kimerültség érzés, nagyon erős izom és csont (gerinc és ízületek) fájdalma, fogytam 5Kg-ot, de étvágyam az van, az elmúlt pár hónapban egyre jobban ropognak a váll, hát, kar, boka ízületeim....és egyre elkeseredettebb vagyok, mert nem kapok segítséget akárhova megyek, viszont rengeteg vizsgálatot végeztek el rajtam: Legutóbb csont izotóp vizsgálatot végeztek, melynek eredményét csatolom! Az orvosom autoimmun SPA, vagy RA-ra gyanakodott, de én csináltattam egy komplett vér és autoimmun (ANA, stb) vizsgálatot és az gyulladásra, és egyéb autoimmun folyamatokra mind negatív lett. A vérképem minden tekintetben folyamatosan negatív, egyedül most a vas volt kicsit emelkedett, illetve a vörösvértest és hermatokit szintem szokott a felső határ alatt lenni, de erre azt mondták, hogy biztos keveset iszom, és ezért kicsit sűrűbb a vérem....ami igaz is, valóban van, hogy napi 1 litert iszom csak! A csont izotóp vizsgálaton a szegycsontnál van egy erős dúdulás amire senki nem mod semmit, de félek, hogy esetleg valamilyen daganat, áttét, és ezzel kapcsolatos a bajom! Kérek valamilyen tanácsot, hogy zárható ki és lehet rájönni a bajomra, mert 33 évesen ez teljesen tönkretesz! Köszönöm!

        Dr. Molnár Katalin válasza a csontdaganat témában

        Kedves aggódó beteg. Kérdésére a válasz valószínűleg nem lehet onkológiai betegség kezdete. U.i. az onkológiai betegség fájdalommentesen lappangva jelentkezik. Az ön tüneteggyüttese sokrétű, bár tóbb betegség együttes jelenléte is szóba jöhet. Diffuz panaszai, aggodalmai azonban gondos kivizsgálást igényelnek. Nem tudok semmit foglalkozásáról, kezelt betegségéről,így tanácsos a házi orvos kolléga segítségét kérnie,aki az Ön régebbi és mostani problémáival tisztában van és így közösen segíteni,aggodalmait eloszlatni.


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin

        Kérdés: 2011. május 30., 08:28; Megválaszolva: 2011. június 01., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: