• Ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 éve diagnosztizáltak nálam hypotalamus daganatot. melyet megoperáltak. A daganat újrafejlődésének ellensúlyozása képpen kaptam sugárkezelést, 1 hónapon keresztül. 1 évre a műtéti üregben valószínűsíthető ciszta kialakulását vették észre. mely mostanra 2011.05.05.-re tejesen kitöltötte a daganat helyét. lassan elkezdi nyomni az agytörzset. Sebészeti megoldást ajánlottak. Szeretnék megoldást találni valamilyen más módon ha lehet! Köszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a hypothalamus tumor témában

        Kedves Kérdező! Sajnos más megoldás nincs, muszáj eltávolítani, ha nyomási tünetet okoz.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. május 08., 09:14; Megválaszolva: 2011. május 11., 19:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: